Přejít k navigaci

Potvrzení plnoletosti


Právě se chystáte vložit do košíku zboží, které ze zákona můžete zakoupit pouze v případě, že jste dosáhli plnoletosti.
Svým souhlasem potvrzujete, že jste starší 18ti let.



Pokud jste mladší 18ti let, užívejte si radostí života bez dospěláckých neřestí.

Zelený čaj

Čajovník čínský, nenápadný stálezelený keř, původem z Asie, by se s trochou nadsázky dal nazvat celebritou v rostlinné říši. Nápoj připravovaný z lístků tohoto keře je známý už po tisíce let. Stal se nedílnou součástí asijské kultury a postupem času se dostal do všech možných koutů světa, kde získal náklonnost mnoha dalších lidí. Řeč je o zeleném čaji, nebo-li čaji "pravém". Pokračovat


Vietnamský zelený čaj

49 Kč
skladem

5 z 5 hvězdiček!

China Gunpowder

29 Kč
skladem

5 z 5 hvězdiček!

Bílá opice

69 Kč
skladem

5 z 5 hvězdiček!

Genmaicha

79 Kč
skladem

5 z 5 hvězdiček!

Bancha

59 Kč
skladem

4 z 5 hvězdiček!

Dračí studna

79 Kč
skladem

4 z 5 hvězdiček!

Kukicha

119 Kč
skladem

5 z 5 hvězdiček!
poslední kusy

Sencha Kagoshima BIO

139 Kč
skladem

Green Monkey

139 Kč
skladem

5 z 5 hvězdiček!

Kukicha Murakami

199 Kč
skladem

Sencha Shogun

259 Kč
skladem

Pi Lo Chun Ji Pin

329 Kč
skladem

5 z 5 hvězdiček!

Japan Tamaryokucha

339 Kč
skladem

5 z 5 hvězdiček!

Meng Ding Si Bei Xiang

189 Kč
skladem

5 z 5 hvězdiček!

Hojicha

59 Kč
skladem

5 z 5 hvězdiček!

Genmaicha Isagawa

259 Kč
skladem

Gou Qing - Zelené háčky

149 Kč
skladem

5 z 5 hvězdiček!

Kamairicha Murakami

319 Kč
skladem

Koucha Kouchun

329 Kč
skladem

Sencha Setoya

319 Kč
skladem
poslední kusy

Sencha Honyama

319 Kč
skladem

Zelený čaj je velmi oblíbený ve své domovině, východní a jihovýchodní Asii. Tamní tropické a subtropické podnebí čajovníku svědčí, a tak mnoho kopců a hor pokrývají terasovité zahrady. Mezi přední producenty patří Čína a Japonsko. Rozsáhlá oblast, kde se čaj pěstuje, dává jedinečný prostor pro objevování. Čaje z jednotlivých plantáží se liší osobitý charakterem, mají specifickou chuť, kvalitu i vzhled. Jedno je ale spojuje. Aby vznikl zelený čaj, je třeba po sklizni přerušit oxidaci čajových lístků. Děje se tak pomocí tepla, napařováním nebo nahříváním na pánvi. Zachová se jemné aroma i řada látek prospěšných lidskému tělu - antioxidanty, vitamíny, minerály a další. Po usušení lístků, už nic nestojí v cestě k přípravě povzbuzujícího nápoje zelenkavých až zlatavých odstínů.

Toužíte-li po dalších informacích, naleznete je v našem průvodci o čaji.

.

SHOPROKU 2018 Vítěz

SHOPROKU 2019 Vítěz